Page 1 of 1

Millennium Godzilla rank image broken?

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:03 pm
by XvGojira
The Millennium Godzilla post rank image seems to be broken, at least for me. Whenever jellydonut25 or mekaGojira3k post they have a broken image above their avatars.

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:04 pm
by jellydonut25
we're so awesome, we broke the boards.

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:24 pm
by king_ghidorah
And I was getting kind of close to leveling up :(

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:35 pm
by XvGojira
king_ghidorah wrote:And I was getting kind of close to leveling up :(


Well it looks like you'll get a nice big "Media is not available" block instead!

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:36 pm
by Benjamin Haines
This is what it looks like for me now:

Image

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:40 pm
by Kailem
Yeah same for me. At first it just wasn't showing the image, but now it's that huge box full of brokeness (and doughnuts).

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:43 pm
by XvGojira
Also it's the only title that seems to have an image for me. No Meltdown, Burning, or anything else under everyone's name. Not sure if they aren't supposed to have them or not, but I figured I'd bring that up if it's an issue.

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 4:45 pm
by jellydonut25
Did I mention we're also so handsome that the boards can't handle it?

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 9:32 pm
by jellydonut25
XvGojira wrote:Also it's the only title that seems to have an image for me. No Meltdown, Burning, or anything else under everyone's name. Not sure if they aren't supposed to have them or not, but I figured I'd bring that up if it's an issue.
Meltdown is still showing up for me.

kg has it, so does Strontium90.

PostPosted: Thu Jul 18, 2013 11:44 pm
by XvGojira
jellydonut25 wrote:
XvGojira wrote:Also it's the only title that seems to have an image for me. No Meltdown, Burning, or anything else under everyone's name. Not sure if they aren't supposed to have them or not, but I figured I'd bring that up if it's an issue.
Meltdown is still showing up for me.

kg has it, so does Strontium90.

Okay, that one is working.

PostPosted: Fri Jul 19, 2013 1:02 am
by The Gene Lantern
XvGojira wrote:
jellydonut25 wrote:
XvGojira wrote:Also it's the only title that seems to have an image for me. No Meltdown, Burning, or anything else under everyone's name. Not sure if they aren't supposed to have them or not, but I figured I'd bring that up if it's an issue.
Meltdown is still showing up for me.

kg has it, so does Strontium90.

Okay, that one is working.


Imageshack is having server issues; I may play around with the pics a bit...been a while :)